OTVORI FORMU ZA REZERVACIJU


line

Na skuterima upoznajte crnogorske horizonte

16. 05. 2024.

Obiđite Crnu Goru na skuterima i istražite njene zadivljujuće horizonte. Za sve one koji vole avanturu, putovanja pod otvorenim nebom skuteri su pravi izbor. Napravite sebi plan izleta i krenite iz Tivta.

Neka vaš obilazak obuhvati cjelokupan Bokokotorski zaliv, Budvu kao metropolu našeg turizma, Skadarsko jezero i druge nacionalne parkove. Obilazak države skuterom omogući će vam da zastanete gdje god poželite bez opterećenosti dugoročnog traženja parkinga kao i mogućnost pravljenja bajkovitih fotografija sa svih vama dragih i zanimljivih lokacija.

S obzirom da je Crna Gora pogodna za vožnju skuterima pruža vam se prilika da sjeverni, centralni i južni region velikim djelom obiđete na ovim popularnim dvotočkašima.

Vožnja skuterima kroz Crnu Goru pruža jedinstvenu priliku da istražite svaki njen dio. Od najjužnije tačke Ulcinja do najsjevernije tačke naše zemlje Pljevalja. Žargonski rečeno sa vjetrom u kosi, upoznavanje crnogorskih horizonta na skuterima će vam pružiti nezaboravno iskustvo i omogućiti da vidite sve ono što našu zemlju čini posebnom.


line

Ostale novosti