OTVORI FORMU ZA REZERVACIJU


line

Iznajmite skuter u Kotoru

Na samoj obali Bokokotorskog zaliva nalazi se jedan od najpoznatijih gradova u Crnoj Gori - Kotor. Kotor je grad koji vrvi od turista jer je pristanište za kruzere i samim tim moglo bi se reći da za razliku od ostalih gradova na našem primorju sezona u Kotoru traje tokom cijele godine.

Geografski položaj Kotora izuzetno je povoljan kako zbog zaliva pogodnog za krstarenje tako i zbog blizine planine Lovćen a od prošle godine i otvaranje žičare Kotor – Lovćen koja privlači pažnju kako stanovnicima Crne Gore tako i inostranim turistima. Žičara je uspjela da spoji planinu i more i učini Kotor još atraktivnijim za posjete.

Na samo nekoliko kilometara od Kotora nalazi se Perast, ostrvo Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe što su takođe lokacije od kojih zastaje dah i vjerujem da ko god se zatekne u Kotoru makar i na dva dana iskoristiće priliku da ih obiđe. Kotor krasi stari grad, sa kaldrmisanim ulicama i prepoznatljivom katedralom Svetog Tripuna koja predstavlja jednu od najznačajnijih vjerskih građevina Crne Gore. Da sve ovo posjetimo zajedno iznajmite naš skuter iz Kotora.

Kotor je pod zaštitom UNESCO-a kao svjetska kulturna baština.